Bittre sannheten

Før jeg opprettet denne bloggen hadde jeg mye jeg ville si, mye jeg ville dele, fordi jeg vil gi en bedre forståelse av meg, dagen jeg opprettet bloggen forsvant alt jeg ville si, alt jeg mener og alt jeg vil dele. Jeg har ingenting å si, fordi mine meninger har egentlig ikke dritt å si, lille meg lille syke meg, vet jo ikke hva jeg egentlig vil. Jeg kan heller ikke gjøre en forskjell, jeg sitter å er uføre, går behandling. Liker å tru at jeg er så jævlig oppegående fordi jeg har hatt jobb har gått behandling, begynner ny behandling. Men den bittre jævla sannheten er at det funker ikke, medesiner, terapi, whatsoever.  Etter jeg begynte behandling får min oppvekst har jeg bare blitt værre, å frykten min begynner å bli sann, jeg putter opp et bilde får vennene mine, kjæresten min og familien hannes, men altså jeg vil bare brøle, grine, kaste ting, kaste meg selv. Jeg føler bare jeg blir tykkere og styggere å ekklere får hvergang jeg ser meg i speilet, og når kjæresten min eller vennene mine gir meg komplimang vil jeg gå å henge meg selv, jeg ser ikke det de ser, føler de bare lyver til meg. Kjæresten min skryter mye om hvor langt jeg er kommet å hvor bra jeg gjør det, og jeg spiller med. Sannheten er noe helt annent, jeg er på et punkt der jeg føler at nothing really matters anyways så hvorfor gidde å prøve? Marerittene har blitt så mye værre en før, flashbackene er så mye mer en før, alt er så mye værre og så mye mer nå, jeg føler at han kan bli lykkeligere uten meg, vennene mine kan få det bedre uten meg, de forsikrer meg om at det ikke stemmer, men jeg trur ikke helt på det lengre, fordi innerst inne vet de like godt som meg, at de kan ha det bedre uten meg.

 

4 kommentarer

Solfrid Verheul

16.07.2017 kl.12:17

Husk at tankene dine ikke alltid er forenelig med virkeligheten. At du føler det slik, at verden hadde hatt det bedre uten deg, er bare inne i ditt hode. Dette må du tro på. Du er like mye verd som alle andre. Du har samme rett til å leve. Du er ung og har mange år forran deg. Tenk på alt du går glipp av hvis du ikke er her. Jeg lover deg at ting blir bedre selv om det føles håpløst ut nå. Du har mange rundt deg som er glad i deg.

Jeg vet hva jeg snakker om. Har vært der selv. Men i dag er jeg voksen dame med barn og barnebarn. Du tenker sikkert at det er lett for meg å si, jeg har nok ikke hatt det slik som deg. Men vet du hva, det har vært tøffe tak. Men jeg gav aldri opp, fordi jeg er en fighter. Det er jeg sikker på at du også er. Du har samme mulighet som meg til å få oppleve en fantastisk fremtid.

Ta i mot all hjelp du kan få, sol deg i gode komplimenter, smil til deg selv i speilet (selv om du ikke mener det) og skriv ned ting som gjør deg glad.

Jeg heier på deg, du er ei flott jente. Du er du og du duger:)

Nelia

16.07.2017 kl.14:18

Solfrid Verheul: du gjorde nettopp dagen min bedre, tusentakk virkelig!

Torunn

16.07.2017 kl.13:26

*varme tanker og en god klem*

Nelia

16.07.2017 kl.18:44

Torunn: <3

Skriv en ny kommentar

Nelia

Nelia

18, Alta

*Særiøs *Sterke meninger *Psykisk syk *Dødskul

Kategorier

Arkiv

hits